DYGNET RUNT:


E-post
| 031-12 12 90

anmälan till begravning

Anmälan till begravning

Anmälan till begravning

Anmälan till begravning


Din närvaro skänker tröst

Begravningsceremonin är en möjlighet till ett sista farväl och visat deltagande i sorgen för de närmast sörjande. Om du är nära vän eller anhörig är det ofta en självklarhet att besöka begravningen. I de fall där det inte står i dödsannonsen att familjen önskar hålla begravningen privat och enbart för de närmaste är man välkommen att närvara under ceremonin.

Anmälan till minnesstund

Via Begravningsbyrån Heaven & Juridiks minnessida sker anmälan till begravningsceremoni och minnesstund, här finner du även all information gällande begravningen. På minnessidorna finns plats att skriva ett farväl till den bortgångna, hälsningarna bildar en gästbok som lämnas till de närmast sörjande.

På Begravningsbyrån Heaven hjälper vi dig med alla dina frågor och funderingar och praktiska detaljer så som att beställa handblommor eller kransar.

Varmt, personligt och enkelt

Låt oss hjälpa dig. Tillsammans planerar vi ett varmt och personligt sista avsked. Vi kan stötta dig med allt ifrån dödsannons till genomförande av begravning. Oavsett om du vill ha mycket eller lite hjälp finns vi tillgängliga.

Välkommen till begravningsbyrå Heaven & Juridik i Göteborg.