DYGNET RUNT:


E-post
| 031-12 12 90

Blommor till begravning

Blommor till begravning

begravningsblommor, blommor begravning

Blommor till begravning


Blomsterarrangemang är ett klassiskt vackert inslag i begravningsceremonin, då man även kan sätta en personlig prägel på avskedet. Blommorna kan vara bundna som en krans, ett kors, ett hjärta eller en bukett. Tillsammans med blommorna kan man ha ett band eller ett kort med en hälsning till den som har gått bort och namn på de som lämnat blommorna.

Blomsterdekorationerna placeras vid kistan. Välj de blommor du tycker passar eller som följer temat på begravningen om sådant finns. Många vill ta med sig en enstaka blomma eller handbukett att lägga på kistan eller i graven utöver blomsterdekorationer.

Blommorna på begravningen är till den avlidna personen och tas inte med hem av de anhöriga men visst kan du ge blommor även till dem. Skriv på kortet att du deltar i sorgen och finns där om det behövs. Vid en mycket nära relation kan du skriva ett längre brev och lämna över personligen.

Låt oss hjälpa dig. Tillsammans planerar vi ett varmt och personligt sista avsked. Vi kan stötta dig med allt ifrån dödsannons till genomförande av begravning. Oavsett om du vill ha mycket eller lite hjälp finns vi tillgängliga.

Välkommen till begravningsbyrå Heaven & Juridik i Göteborg.