DYGNET RUNT:


E-post
| 031-12 12 90

Att förlora ett barn

Att förlora ett barn

Att förlora ett barn

När det som inte får hända har hänt


Att förlora sitt barn är något av det värsta man kan gå igenom.

En förälder ska inte behöva begrava sitt barn, sitt allt. Ett syskon ska inte behöva ta farväl av sin bästa vän. Att ett liv släcktes alldeles för tidigt är svårt att acceptera och förstå. En ödslig stig som man måste vandra vilken ofta kan kännas väldigt ensam.

Tillvaron rasar samman när ett barn rycks ifrån oss och det är oerhört svårt att sätta ord på de känslor som fyller våra hjärtan. Tårar som inte vill stillas, ord som aldrig blev sagda, upplevelser som aldrig blev till minnen. Så många tankar som svävar och mitt i all bedrövelse ska en begravningsceremoni ta form.

Vi på begravningsbyrån Heaven & Juridik hjälper er med alla praktiska detaljer och planering. Som närmast sörjande känns det ibland bäst att lämna ifrån sig den här biten men för många känns det fint och läkande att vara delaktig i skapandet av ett personligt och ljust farväl. Hos oss välkomnar vi alla alternativ, vi finns här för er och stöttar er hela vägen. Begravningen är ett viktigt steg i sorgebearbetningen, den öppnar för vårt avsked av den bortgångne.

I denna svåra tid är det viktigt att det finns möjlighet att prata med någon, en person med erfarenhet och kunskap att hantera den ultimata förlusten. Hos oss på begravningsbyrån Heaven finns vi för att ta hand om er och hjälpa er med det som ni behöver. Hos kyrkans präster och diakoner finns det möjlighet att boka enskilda samtal, gå med i sorgegrupper eller föreningar. Dessa föreningar består av personer med erfarenhet av att förlora ett barn. Det finns inget ”rätt” sätt att hantera en förlust. Viktigaste är att man inte känner att man är helt ensam utan det finns stöd att få. Välkommen att kontakta oss.

Låt oss hjälpa dig. Tillsammans planerar vi ett varmt och personligt sista avsked. Vi kan stötta dig med allt ifrån dödsannons till genomförande av begravning. Oavsett om du vill ha mycket eller lite hjälp finns vi tillgängliga.

Välkommen till begravningsbyrå Heaven & Juridik i Göteborg.